Crowdfunding groot succes

Hip Hip Hooray, we made it! Ongelofelijk veel dank aan iedereen die heeft meegedaan aan deze actie. De opbrengst is zelfs iets meer dan we dachten. Een geweldige opsteker voor het project Hugo Grotius en voor iedereen die erbij betrokken is. Het stimuleert ons enorm om met opgestroopte mouwen door te bouwen aan de toekomst van dit schip. Dank nogmaals voor alle support. Het Prins Bernard Cultuurfonds zal de opbrengst van de campagne verdubbelen om de financiering voor de restauratie van het schip mogelijk te maken.

Sponsors campagne

Bianca Bruntink

 

   

 Logo_Stein bv  

-Maarten Kruitwagen

Logo_talentvoortransitie

“Wind energie van toen naar nu, wij dragen graag bij aan het duurzaamste schip van Nederland!” – Albert Bloem

 

“ik bewonder jullie energie en enthousiasme om van de Hugo een succes te maken. Ik heb wat spaargeld en zal ook meedoen!”  – Rients
“Een mooi project waar met hart en ziel aan gewerkt wordt, daar lever ik graag een bijdrage aan.”- Lotte
“De restauratie van de Hugo Grotius is een prachtig project, waar met energie en liefde aan gewerkt wordt. Ik steun het daarom graag.”  – Kasper
“Heel veel succes.” – Elly
“I’ve been following your project. Count me in as one of your donors.” – Gary
“Mijn bijdrage gedaan. heel veel succes en hou me op de hoogte.” – Eline
“Suc6 💪🏼” -Thijs
“….als theaterschip práchtig, maar als opleidingsschool súper…”😊 – G.M
“Verdubbelaar Hugo Grotius suc6” – Ronald
“Schrijf geschiedenis! Geef Nederland, Gelderland, Arnhem dit geweldige schip.”-A.G


Steun de restauratie van de Hugo Grotius | deze campagne is afgerond

We staan aan de start van de restauratiefase van het historische zeilende rijnschip uit 1883 dat onder de oorspronkelijke naam Hugo Grotius zal gaan varen en zeilen als opleidingsschip voor jongeren. Het Prins Bernard Cultuurfonds ondersteunt ons project van harte en zal behalve een flinke eigen bijdrage van 25.000 de giften van 75 donateurs verdubbelen om de financiering voor de restauratie van het schip mogelijk te maken.
button-verdubbelaar-RGB
Word één van de 75 verdubbelaars van de Hugo Grotius en doneer € 275 voor 1 augustus a.s
 
Ben jij één van de 75 verdubbelaars die graag bij wil dragen aan dit unieke project van water, wind, varen, zeilen, erfgoed, vakonderwijs, cultuur, avontuur en jongeren?
 
Maak vóór 1 augustus a.s € 275 over om de toekomst van dit unieke schip dichterbij te halen.

Stichting Stevenklipper Hugo Grotius IBAN nummer
NL 32 RABO 0325 3683 25
Ovv Verdubbelaar Hugo Grotius 
 
Wil je als verdubbelaar jouw (bedrijfs) naam op deze pagina, mail ons je gegevens. Slaagt deze campagne, dan nodigen we je zeker uit voor een bezoek aan het schip zodra de werkzaamheden dit toelaten. 
We houden je met een speciale Verdubbelaars Nieuwsbrief op de hoogte van het project.
 
Goed te weten!
  • Lukt het ons niet om alle 75 verdubbelaars te vinden, dan krijg je jouw inleg retour. De campagne loopt tot 1 augustus 2020.
  • Stichting stevenklipper Hugo Grotius is een ANBI-instelling. Donaties zijn vrijgesteld van BTW. Ons RSIN nummer is 8072 94597. Dit nummer heb je nodig bij de belastingaangifte als je de donatie als aftrekpost wilt opvoeren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het project, de geschiedenis van het schip, en de plannen voor de toekomst, je vindt alle informatie daarover op deze site. Voor vragen over deze campagne, neem contact met ons op.